BİLİM TEKNİK KOLEJİ ÜRETEN OKUL

12.05.2020

Bilim Teknik Kolejinden Sosyalmetre

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde, sosyal mesafenin önemi daha da ön plana çıkmıştır.

Batman OSB Bilim Teknik Koleji olarak, pandemi ile mücadele sorumluluğuyla, sosyal mesafeyi ölçen kendi tasarım, yazılım ve üretimimiz olan sosyalmetreyi geliştirdik.

1 metreden fazla yaklaşıldığı durumlarda sesli, titreşimli ve ışıklı uyarı veren cihazımız, özellikle işitme ve görme engelli bireyler için, sosyal mesafenin korunmasında onlara yardımcı olmaktadır.